Siirry sisältöön


Paikallinen yrittäjien mentorointiohjelma alkaa maaliskuussa 2024

Oletko kiinnostunut keskustelemaan ideoistasi ja kehittämään yritystoimintaasi? Tarvitsetko, uskallatko ja haluatko, että sinua ja yritystäsi haastetaan uusilla näkökulmilla, jotta voit kehittyä yrittäjänä? 

Uusi mentorointiohjelma järjestetään Kemiönsaaren kunnan Yrittäjän STARTTI -kehityshankkeen puitteissa. Osallistumalla mentorointiohjelmaan sinulla on mahdollisuus saada mentori, jolla on tiiviit yhteydet paikalliseen elinkeinoelämään. Mentorisi toimii tukenasi ja sparraajanasi. Mentorin kanssa pystyt tarkastelemaan liiketoimintaasi uusista näkökulmista, mikä haastaa sinua kehittymään. Mentorointi voi myös tuoda mukanaan uusia arvokkaita kontakteja ja verkostoja. Mentori ei ota vastuuta liiketoiminnastasi, vaan tukee, motivoi ja auttaa sinua keskittymään oikeisiin asioihin.

Haluaisitko saada mentorin? Ilmoittaudu mukaan täällä:  Ilmoittautuminen mentorointiohjelmaan(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)  

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden myös sinulle, joka haluat toimia mentorina. Oletko kiinnostunut toimimaan keskustelukumppanina ja sparraajana paikalliselle yrittäjälle? Haluaisitko kehittää itseäsi tukemalla toista yrittäjää hänen kehityksessään? 

Mentorina toimiminen tarkoittaa oman tietämyksen ja kokemusten jakamista. Kuuntelemalla, kannustamalla sekä esittämällä rakentavan kriittisiä ja puolueettomia kysymyksiä tuet toista yrittäjää hänen tavoitteidensa saavuttamisessa. Mentorina sinulla on kokemusta yritysmaailmasta, yhteys Kemiönsaareen sekä kiinnostusta tukea paikallista yrittäjää hänen kehityksessään. 

Haluaisitko toimia mentorina? Ilmoittaudu tämän linkin kautta: Ilmoittautuminen mentoriksi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)  

Paikallinen mentorointiohjelma alkaa maaliskuussa 2024 ja jatkuu joulukuuhun 2024 asti. Mentorointiohjelma koostuu kolmesta yhteisestä tapaamisesta sekä viidestä yksilötapaamisesta mentoriparien kesken.  

Yhteiset tapaamiset sisältävät aloitustapaamisen maaliskuussa, välitapaamisen elokuussa sekä päätöstapaamisen joulukuussa. Mentoriparit tapaavat keskenään viisi kertaa ohjelman aikana. Yrittäjä vastaa tapaamisten ajankohdasta ja paikasta sekä valmistelee keskustelunaiheet ennen jokaista tapaamista.  

Ohjelman aikataulu

Tammikuu – 25. helmikuuta 2024: Hakuaika on avoinna sekä niille, jotka toivovat saavansa mentorin, että niille, jotka haluaisivat itse toimia mentorina.   

Helmikuun loppu / maaliskuun alku: Olemme yhteydessä kaikkiin, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta mentorointiohjelmaa kohtaan. Mentoriparit muodostetaan. Huomioi, että hakemus mentorointiohjelmaan ei automaattisesti tarkoita, että sinulle löytyy sopiva yrittäjä tai mentori. 

Maaliskuu: Yhteinen aloitustapaaminen. Mentorointiohjelman läpikäynti. Ensimmäinen tapaaminen mentoriparien kesken.  

Maaliskuu – joulukuu: Mentoriparit tapaavat viisi kertaa. Yrittäjä vastaa tapaamisten järjestämisestä sekä keskustelunaiheista.  

Elokuu: Yhteinen välitapaaminen. Yrittäjät ja mentorit tapaavat erillisissä ryhmissä keskustellakseen mentoroinnin etenemisestä.  

Joulukuu: Yhteinen illallinen, mentorointiohjelma päättyy. 

Ota yhteyttä: