Siirry sisältöön

Kemiönsaaren yrittäjät saavat uuden perehdytysportaalin – tarkoituksena innostaa menestyvään ja kestävään yrittäjyyteen

Verkkopohjainen perehdytysportaali tarjoaa hyödyllistä tietoa, arvokasta tukea ja innostavia vinkkejä sekä uusille että vakiintuneille yrittäjille Kemiönsaaren alueella.

Yrittäjän Intro nimeä kantava portaali tulee toimimaan niin materiaalipankkina kuin inspiraation lähteenä sitä käyttäville yrittäjille. Yrittäjän STARTTI -hankkeessa on tunnistettu keskeisiä teemoja, jotka ovat erityisen tärkeitä, kun on äskettäin perustanut yrityksen. Nämä teemat on koottu eri kategorioiksi, ja kunkin kategorian alla on useampia aihealueita, joihin yrittäjä voi syventyä.

− Tavoitteena on, että perehdytysmalli pitkällä aikavälillä toimisi konkreettisena työkaluna sekä kunnalle että yrittäjäyhdistykselle, palvellen Kemiönsaaren yrittäjiä ja elinkeinoelämää, kertoo Yrittäjän STARTTI -hankkeen hankevetäjä Minna Rehn.

Tutustu materiaaliin tilaamalla käyttäjätunnukset Yritysten Intro -palveluun tämän linkin kautta: Lyyti-ilmoittautuminen(siirryt toiseen palveluun)

Intro-portaalin ensimmäinen kategoria on “Yrittäjän tarkistuslista”, joka sisältää useita alaotsikoita täynnä olennaista tietoa ja hyödyllisiä linkkejä.

Pääkategorioita ovat muun muassa “Näin pääset alkuun”, “Tuki ja verkosto”, “Näkyvyys ja markkinointi” ja “Yrityksen kasvu”. Jokaisen kategorian alta käyttäjä löytää hyödyllisiä vinkkejä, linkkejä, inspiroivia videoita sekä ladattavaa materiaalia. Hanke ja portaali on suunnattu ensisijaisesti Kemiönsaaren uusille yrittäjille, niin yrityksen perustajille kuin kuntaan muuttaville yrittäjille. Portaali on kuitenkin kaikkien siitä kiinnostuneiden käytettävissä. Myös jo vakiintuneet yritykset voivat hyötyä hankkeen puitteissa järjestettävästä toiminnasta.

− Kemiönsaaren elinvoimaisuus riippuu sen yrittäjistä, ja hyvin toimiva elinkeinoelämä on suurin yksittäinen tekijä, joka vaikuttaa alueen elinkelpoiseen tulevaisuuteen sekä toimivaan paikalliseen palveluun. Toivomme, että perehdytysportaali tukee uusia kemiönsaarelaisia ​​yrittäjiä menestymään liiketoiminnassaan mahdollisimman hyvin, ja kenties myös kehittämään toimintaansa haluamallaan tavalla, toteaa elinkeinojohtaja Erik Lund.

Yrittäjän STARTTI on kehityshanke, jonka Kemiönsaaren kunta toteuttaa tiiviissä yhteistyössä Kemiönsaaren Yrittäjät ry:n kanssa. Hankkeen tarkoituksena on perehdyttää uusia yrittäjiä Kemiönsaaren elinkeinoelämään ja tarjota heille hyvät toimintaedellytykset.

Lisätietoja