Siirry sisältöön

Käsityöläiskierros

Aika:
klo -
Paikka:
Västanfjärd
Järjestäjä:
Västanfjärds byaråd
Sähköposti:
helga.rajala@gmail.com

Mitähän Västanfjärdin käsityöläiset puuhaavat? Lauantaina 8. kesäkuuta klo. 12–16 sinulla on mahdollisuus vierailla käsityöläisten luona.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Västanfjärdissä järjestän käsityöläiskierros. Aloitteen teki Annika Baarman-Sundblom. Hän ja viisi muuta käsityöläistä pitävät avoimien ovien päivän ja kertovat tuotannostaan. Voit tehdä kierroksen haluamassasi järjestyksessä iltapäivän aikana. Sisäänpääsy on ilmainen eikä mitään ostopakkoa luonnollisestikaan ole. Ehkä saat inspiraation ryhtyä harrastamaan itse jotain uutta tai löydät jotain kivaa ostettavaa. Tarkista kuitenkin, minkä maksutavan kukin hyväksyy. Käsityöläiset toivottavat sinut tervetulleeksi värikkäillä ilmapalloilla.

1. Tarja Nabb esittelee uutta harrastustaan, timanttimaalausta. Tämä työ vaatii sekä tarkkuutta että kärsivällisyyttä, sillä erivärisiä varsin pieniä muovitimantteja on järjestettävä oikein kaavan mukaan. Työn tuloksena syntyy kauniita tauluja. Juuri tällä hetkellä Tarjalla ei ole myytäviä tuotteita.  Tervetuloa, osoite Tappotie 119.

2. Annika Baarman- Sundblom on taidekäsityöläinen, joka valmistaa erilaisia neuletuotteita. Työssään hän käyttää raaka-aineina mm. ampiaisten pesiä ja nappeja. Kierroksen aikana voit ostaa sekä tuotteita että materiaaleja. Käteismaksu/mobiilimaksu. Tervetuloa Tappokellariin Tappotielle 45.

3. Yritys nimeltään Engla-Charlotta on tunnettu laadukkaista lastenvaatteistaan. Omistaja Tiina Roosenblad ompelee ihania lastenvaatteita vanhaan tyyliin. Hän myy tuotteitaan pääosin verkossa. Viereisissä kuvissa näet malleja ristiäisvaatteista. Kierroksen aikana Tiina esittelee ja myy ​​mallikappaleita. Vieraile Engla-Charlottassa osoitteessa Snickarsinkaari 6, Tappo. Käteismaksu.

4. Tervetuloa keraamikko Inge-May Koskelinille, joka esittelee keramiikkapajaansa ja myy omia tuotteitaan. Käteismaksu/mobiilimaksu. Tervetuloa Bjärkaksen keramiikkapajaan Östanåssa, Västanfjärdintie 655.

ILTAPÄIVÄKAHVIT

Voit nauttia iltapäiväkahvista ja kotileivonnaisista Bjärkaksen pubissa, joka sijaitsee keramiikkapajan vieressä. Käteismaksu/mobiilimaksu. Västanfjärdintie 655.

5. Verna Lampinen on monipuolinen käsityöläinen.  Tyhjistä kahvipakkauksista hän tekee esimerkiksi tyylikkäitä ja tukevia kasseja, mutta myös kauniita joutsenia. Lisäksi hän virkkaa pöytäliinoja ja neuloo sukkia ja lapasia. Hän tekee myös pieniä virkattuja laukkuja, joissa on metalliosia. Käteismaksu. Västanfjärdintie 892.

6. Huonekaluverhoilija Heidi Lindroos esittelee sitä, kuinka hän kunnostaa sekä uusia että vanhoja huonekaluja. Heidi uusii tarvittaessa myös veneiden patjoja ja istuimia. Heidillä on oma työpaja kotipihassaan. Kierroksen aikana hän myy sisustustuotteita ja kankaanpalasia. Käteismaksu/mobiilimaksu/kortti. Gräggnäsintie 96.