atelje

Kulttuuritekijät

Kemiönsaarella luovien ammattien harjoittajien osuus on suuri.  Ammattitaiteilijat auttavat osaltaan kukoistavan kulttuurielämän luomisessa, ja luova yrittäjyys on tärkeä osa Kemiönsaaren elinkeinoelämää.

Verkostot

Ilmoita omasta tapahtumasta

Ilmoita omasta kulttuuritapahtumastasi Kemiönsaaren tapahtumakalenterissa. Ilmoittaminen on helppoa ja ilmaista. Voit myös ladata Visit Kemiönsaari-sovelluksen omaan puhelimeesi. (IOS/Android)

Hae kulttuuriavustusta

Kemiönsaaren kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta jakaa vuosittain kulttuuriavustuksia yhdistyksille ja yksittäisille kulttuuriharjoittajille. Haku-ajat ovat tammi- ja maaliskuussa. Lue lisää kulttuuriavustuksista tai täytä hakemuksesi täällä.

Kulttuurikahvila

Kemiönsaaren kunnan kulttuuriosasto järjestää avoimia tapaamisia kulttuuritekijöille, taiteilijoille ja muille alasta kiinnostuneille 3-4 neljä kertaa vuodessa. Lisätietoja kulttuurikahviloista löydät Kemiönsaaren tapahtumakalenterista sekä Kemiönsaaren kulttuurin Facebook-sivusta. 

Kulttuuripalkinto

Kemiönsaaren kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta jakaa vuosittain kulttuuripalkintoja. Kuka tahansa voi lähettää lautakunnalle ehdotuksensa pitkin vuotta. Lue lisää palkinnoista ja palkinnonsaajista täältä.

Kulttuuriystävätoiminta

Kulttuuriystävätoiminta auttaa vähentämään yksinäisyyttä yhteiskunnassa kulttuurin avulla. Toiminnan kautta voit ryhtyä kulttuuriystäväksi tai löytää oman kulttuuriystävän. Kulttuuriystävätoimintaa järjestävät Kemiönsaaren kunta, Punainen Risti ja Sagalund. Lue lisää toiminnasta täältä.